Ciao! Din cate am inteles tabara Clan-Noviciat din Fagaras e in perioada 6-10 septembrie. De curand am aflat ca sesiunea de restante si mariri din toamna e in perioada 6-11 septembrie... Intrebarea mea e... exista vreo sansa ca tabara sa poata fi mutata in vreun fel?
Comunitatea Don Orione
Comunitatea Don Orione »
CLAN
Tabara Clan-Noviciat 2010
(70 posts)-
Posted 2 months ago #
-
Bun topic,
salutare.
draga Tina si nu numai...
pt ce vrem noi sa facem in Fagaras, nu putem amana acest eveniment. Si asa e prea tirziu. se scurteaza zilele si se maresc noptile... si evident devine frig.
Tabara este foarte fortata pe luni, cu toate ca ar trebui sa mergem de simbata 4 sept...
incearca sa treci la toate examenele cu brio.
sporPosted 2 months ago # -
salutare lume... atit clani - foci, cit si novisti
plecare in tabara va fi luni 6 sept ora 6.00
propun intilnire pregatitoare simbata 4 sept 2010 la ora 19.00 (revenim cu amanunte)
va rog sa confirmati prezenta in tabara si evident materialele de care aveti nevoie. (putem pune la dispozitie si materiale personale, gen bocanci, rucsaci, primusuri, corturi, etc,.. orice aveti de dat fratilor scoutisti)
deci pina pe 4 septembrie deschidem lista participantilor a.i. sa stiim cu ce masina mergem, cit costa, ce materiale avem nevoie, organizarea traseului in functie de raportul fete/baieti), cine are de dat si cine are de primit materiale...etc
Va astept cudrag pe toti.
RaduPosted 1 week ago # -
Confirm prezenta mea in tabara!
+
pun la dispozitie un rucsac de 50 L, numa' bun de dus in spate ( e mai comod de cat cele cu bare de metal pe exterior ).
Posted 1 week ago # -
am de dat o pereche de bocanci marimea 43-44 numai buni de mers in fagaras
mai am de dat si un rucsac.izolir, eventual garsoniera mea de cort...hihihi
sporuri
Posted 1 week ago # -
Vin si eu si Andrei. Referitor la ce am de dat, sigur voi impartii slanina cu ceapa a lui buna cu voi, dar la echipament, de abia am si eu un minim necesar. Voi veni cu cortul meu.
Astept cu nerabdare sa trag in piept aerul de la 2000m.
Posted 1 week ago # -
Treceti-ma si pe mine pe lista, ca sigur vin. Oameni, eu nu prea am de dat, inca mai am de luat, deci voi asalta ocico, si daca nu reusesc sa gasesc ce-mi trebuie acolo, respectiv bocanci, voi apela la bunavointa voastra.
Ne auzim!
Posted 1 week ago # -
Vine si Larisa Cherechianu cu noi in Fagaras
Posted 1 week ago # -
salut, aveti garantata si prezenta mea in tabara
din pacate nu am nimic de dat , iar de primit nu cred ca am nevoie, daca pe parcurs constat ca imi lipseste ceva va voi anunta din timp. mersi , abia astept \:D/
Posted 1 week ago # -
hey!imi confirm si eu prezenta,iar cat despre lucrurile necesare,am nevoie de izolir si sac de dormit
Posted 1 week ago #
Reply »
You must log in to post.